Thailand … 2002

Tijdens ons 'jaar weg' in 2002 - 2003 zijn we in totaal iets van 10 weken in Thailand geweest. Een heel relaxed, comfortabel land om als toerist te reizen. Ook als je het platteland opgaat en met het openbaar vervoer reist.

Route

Tips

Treinreizen in Thailand is perfect verzorgd. De nachttreinen zijn het overwegen waard. Ze zijn over het algemeen langzamer dan bussen, maar tien keer comfortabeler (en veiliger!). Een first-class sleeper voor 2 personen is gelijk aan een kleine hotelkamer, inclusief schone handdoeken, drinkwater en bedden waarin lange mensen (zoals Jeroen) languit kunnen liggen. Echt het extra geld waard. Reserveer wel op tijd. Ook de Thai reizen zélf het liefst First Class op de langere trajecten.

Verder lezen?

Het volgende verhaal in deze reisreeks is...

Kies een land voor alle reisverhalen…

Nieuw Zeeland Thailand Australië Slovenië Maleisië Spanje Indonesië Laos The Cook Islands IJsland Amerika Egypte India Noorwegen Oostenrijk Griekenland Singapore Zweden VAE Cuba Sri Lanka Italië Zwitserland Slowakije Tsjechië

Dit zijn slechts een paar van de landen op deze site. Kijk onderaan deze pagina↡ of in het menu↟ voor alle landen waarover we verhalen en foto's hebben.