Australië … 2018

Bribie Island

Ten noorden van Brisbane ligt Bribie Island, echt een typisch Australisch eiland met vele kilometers parelwit strand. We genieten met Petra, Mike en alle kinderen van een paar uur strand! Bijzonder om hier op oudjaarsdag te zitten met een koude Heineken.

Roma Street Parkland

Roma Street Parkland is een groot stadspark in het midden van Brisbane en een lekkere plek om te wandelen. We rijden ook nog een laatste keer naar Mt Coot-ha om de skyline van Brisbane te zien.

Terugvlucht

De laatste nacht slapen we op het vliegveld, want we moeten heel vroeg vliegen richting Seoul en Amsterdam. Noor is doodziek en geeft de hele nacht elk uur over. Daar gaat ze gewoon mee verder op het vliegveld: bij de incheckbalie, in de terminal, bij het boarden, etc. Pas als ze in het vliegtuig zit, stopt het. Ze slaapt al voordat we opstijgen en mist het mooie uitzicht op The Great Barrier Reef en de eilanden van Zuid Korea. Tijdens de stop-over slaapt ze ook 7 uur, terwijl wij ons weer vergapen aan de Koreaanse eetcultuur. Noor wordt eigenlijk pas weer wakker op Schiphol: ' Ik heb best wel honger' is het eerste dat ze zegt. Welkom thuis, schat!

Kies een land voor alle reisverhalen…

Nieuw Zeeland Thailand Australië Slovenië Maleisië Spanje Indonesië Laos The Cook Islands IJsland Amerika Egypte India Noorwegen Oostenrijk Griekenland Singapore Zweden VAE Cuba Sri Lanka Italië Zwitserland Slowakije Tsjechië

Dit zijn slechts een paar van de landen op deze site. Kijk onderaan deze pagina↡ of in het menu↟ voor alle landen waarover we verhalen en foto's hebben.