Informatie…

In 2017 gaat een langgekoesterde droom van Jeroen in vervulling: in zijn eentje met een Jeep Wrangler door de binnenlanden van IJsland rijden.

Via de F35 (de Kjölur) naar het noorden en via de F26 (de Sprengisandur) weer naar het zuiden. Pas de dag voor het vertrek zijn de laatste stukken weg begaanbaar geworden vanwege het smeltwater.

Met een SPOT op zak voor noodgevallen (harde eis van Angelique!), een geleende Go-Pro en een goede kaart is het 7 dagen lang crossen door rivieren en maanlandschappen en langs oude vulkanen. Met stip het mooiste land dat Jeroen ooit heeft gezien. Ja, zelfs mooier dan het Zuider-Eiland van Nieuw-Zeeland of Noorwegen, al ligt deze top drie wel dicht bij elkaar... :-)


Landkaart…

Kaart van IJsland

Kies een land voor alle reisverhalen…

Nieuw Zeeland Thailand Australië Slovenië Maleisië Spanje Indonesië Laos The Cook Islands IJsland Amerika Egypte India Noorwegen Oostenrijk Griekenland Singapore Zweden VAE Cuba Sri Lanka Italië Zwitserland Slowakije Tsjechië

Dit zijn slechts een paar van de landen op deze site. Kijk onderaan deze pagina↡ of in het menu↟ voor alle landen waarover we verhalen en foto's hebben.