Italië … 2023

Tijdens de Europa Grand Tour in 2023 komen we ook door Italië, eerst aan het Comomeer voor de broodnodige rust en daarna een heerlijke stedentrip in Verona.

Na het slechte weer in Lecco en het Comomeer is het heerlijk toeven in Verona. Ons appartement is echt maar 5 meter van de Porta Bosari, dus heel centraal. Als we langs het beroemde huis van Julia (Casa di Giulietta) lopen, is het echt enorm druk. We staan dus de volgende ochtend als eerste bij de poort en kunnen letterlijk 5 seconden genieten van het balkon en het beeld van Julia. Daarna is het echt weer afgeladen met toeristen. Ook voor de opera staan we vroeg in de rij en dat is het zeker waard.

Verder lezen?

Het volgende verhaal in deze reisreeks is...

Kies een land voor alle reisverhalen…

Nieuw Zeeland Thailand Australië Slovenië Maleisië Spanje Indonesië Laos The Cook Islands IJsland Amerika Egypte India Noorwegen Oostenrijk Griekenland Singapore Zweden VAE Cuba Sri Lanka Italië Zwitserland Slowakije Tsjechië

Dit zijn slechts een paar van de landen op deze site. Kijk onderaan deze pagina↡ of in het menu↟ voor alle landen waarover we verhalen en foto's hebben.