Australië … 2018

Australian Zoo

De Australian Zoo, iets boven Brisbane, is wereldberoemd door de eigenaren: de Irwin familie. Je weet wel: van Steve 'Crikey' Irwin, ondertussen tragisch overleden? De ouders van Steve hadden de dierentuin opgericht, omdat ze in Melbourne geen ruimte thuis meer hadden voor al hun reptielen... Nice!

Jammer genoeg hebben we niet veel tijd, dus we bekijken slechts een klein deel van het park. De krokodillen show wordt gegeven in een stadion waar een eerste divisie club jaloers op zou zijn! Het is behoorlijk druk, maar de show is echt heel leuk.

Glasshouse Mountains

Op de terugweg van de dierentuin naar Brisbane, komen we langs de Glasshouse Mountains. De Wild Horse Mt Lookout geeft een prachtig uitzicht op deze typische bergen. Het is even een steile wandeling naar de lookout, maar Jan vliegt met zijn 80 jaar naar boven... 😃

Verder lezen?

Het volgende verhaal in deze reisreeks is...

Kies een land voor alle reisverhalen…

Nieuw Zeeland Thailand Australië Slovenië Maleisië Spanje Indonesië Laos The Cook Islands IJsland Amerika Egypte India Noorwegen Oostenrijk Griekenland Singapore Zweden VAE Cuba Sri Lanka Italië Zwitserland Slowakije Tsjechië

Dit zijn slechts een paar van de landen op deze site. Kijk onderaan deze pagina↡ of in het menu↟ voor alle landen waarover we verhalen en foto's hebben.